Newsletter Mai 2017

Cu ocazia participării dvs. la Congresul SRATI 2017, vă propunem volumul

„Sinaia, Oraşul Elitelor” 

150 de ani de istorie și arhitectură văzuţi prin ochii unui remarcabil arhitect român 

Editura Princeps Publishing vă aduce în atenție un produs editorial de excepție pentru iubitorii orașului Sinaia, medici sau parteneri ai dvs. de afaceri. Cartea este cea mai cuprinzătoare lucrare scrisă despre oraș şi despre personalităţile care i-au marcat evoluţia în ultimii 150 de ani.

Aflată la graniţa dintre monografie, carte de călătorie şi album de fotografie, volumul are peste 1000 de ilustraţii, fotografii vechi şi noi, multe publicate în premieră. „Sinaia, Oraşul Elitelor” este scrisă de arhitectul Dan Manea, un pionier al multora dintre demersurile de repunere în valoare a clădirilor şi monumentelor istorice de pe Valea Prahovei.

Volumul beneficiază de cuvânt înainte al academicianului Constantin Bălăceanu-Stolnici şi al istoricului şi antropografului Adrian Majuru, directorul Muzeului Municipiului Bucureşti.

Sinaia, Land of the Elites, versiunea tradusă în limba engleză a cărții, se adresează cetățenilor străini, fiind un frumos cadou pentru cei care vor redescoperi acest oraş şi datorită faptului că volumul, atât în limba română, cât și în engleză, propune în premieră trasee turistice tematice, centrate pe clădirile monument şi case de autor. Harta detașabilă tipărită care însoțește cartea propune cinci circuite care vizează peste 127 de obiective arhitecturale și istorice.

Prețul unui volum este de 79,99 lei (cel mai bun preț – de editură) atât în română, cât și engleză. În acest cost este inclusă și harta orașului, dar și un notes suvenir cadou ce poate fi personalizat cu sigla companiei dvs. gratuit, la comenzi mai mari de 25 ex.

Separat, pot fi achiziționate notes-uri suvenir și sacoșe ale cărții la prețurile de pe site-ul www.sianaiaorasulelitelor.ro. Pentru personalizarea notes-urilor cu sigla companiei dvs. prețul este de 8,50 lei.

În cazul unor comenzi de peste 5.000 lei, puteți beneficia de o întâlnire dedicată cu autorul cărții, un tur al orașului însoțit de acesta, dar și de autografe și dedicații pe cărțile oferite clienților, colegilor, partenerilor și/sau altor invitați cărora doriți să le oferiți această experiență memorabilă.

 

Comenzile pot fi făcute pe site-ul cărții de mai sus,  la telefon: 021/410.60.88, 0727/436.609 sau la adresa de e-mail: ioana@bluemasters.ro și office@bluemasters.ro.